Vítejte na naší internetové prezentaci,

kde najdete vždy aktuální informace o momentální nabídce prodeje, pronájmů a výměně nemovitostí RK BONJOUR reality. Vybrat si můžete ze široké škály nabízených domů, bytů a dalších nemovitostí jak k prodeji, tak i k pronájmu, výměně apod. Zároveň můžete vložit vlastní nabídku nemovitosti, kterou chcete prodat či pronajmout a my vám ochotně  s touto transakcí pomůžeme. Máte možnost nám poslat také svoji poptávku na vysněnou nemovitost, na kterou  vás budou  naši makléři upozorňovat ihned, jakmile ji budeme moci pro vás opatřit. Uděláme vše pro vaši maximální spokojenost! Spokojený klient se pro nás rovná zaručení úspěchu.  Jsme vaším realitním  partnerem na cestě k dosažení nového domovu! Jsme zkoušení časem a prácí, kterou máme za sebou! Jsme vaše jistota v časech nejistých! Jsme předznamenáním, že váš den bude skvělý! Jsme BONJOUR reality!

             

O BONJOUR reality

Brněnský realitní zprostředkovatel při prodeji a pronájmu nemovitostí, primárně zaměřen na plnou spokojenost svých klientů na trhu. V červenci  roku 2000 se stal nedílnou součástí seznamu obchodníků s realitami. Nabízí komplexní služby vyznačující profesionální realitní kanceláře při zprostředkování: prodeje, pronájmů RD, bytů, kancelářských, výrobních a obchodních prostor, oceňování, správy a údržby nemovitostí, poradenské činnosti, právního a finančního servisu, zajištění financování obchodů, daňového poradenství, či poradenství u darů, dědictví nebo při exekuce nemovitého majetků atp.. Od roku 2005 nabízí produkt "Služby osobního makléře", který se charakterizuje těsným a neustálým kontaktem s klientem, včetně rychlosti během vyhledání a realizace nákupu realit. Hlavní místo působnosti - Jihomoravská metropole Brno a jeho blízké okolí do cca 50 km. Specializace  i na transakce s nemovitostmi u Černého moře a v horských  oblastech Bulharska. Priorita BONJOUR reality je vždy najít tu nelepší cestu, jak se  stát mostem mezi  klienty k  úspěšnému nákupu,  či prodeji  vysněné nemovitosti.

Jsme řádným členem Realitní komory ČR a splňujeme veškeré povinností o certifikaci a pojištění dle zákona o realitním zprostředkování.

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně